Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία απόβασης σε PC για το Gungrave VR

*
Το Gungrave VR κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2017 σε PlayStation 4, με αυτονόητη υποστήριξη VR και πλέον είναι σειρά για το PC να πάρει λίγο από τον τίτλο. Για να είμαστε ακριβείς δεν θα πάρει λίγο από τον τίτλο αλλά τα πάντα, μιας και στις 6 Μαρτίου κυκλοφορεί σε Steam , υποστηρίζοντας HTC VIVE και Oculus Rift VR, με το πακέτο να περιλαμβάνει το βασικό τίτλο (Gungrave VR) αλλά και το standalone expansion Gungrave UN U.N. Το σύνολο ολοκληρώνεται με βελτιωμένο οπτικό τομέα και περισσότερες επιλογές για αυτόν για να παίξετε την εμπειρία σας στα δάχτυλα. Το  Gungrave VR θα κοστίζει 24,99 ευρώ, το Gungrave UN U.N. 9,99 ευρώ ενώ αγοράζοντας και τα δύο μαζί, προσθέτετε το “Loaded Coffin Edition” στην ονομασία και ρίχνετε τη συνολική τιμή στα 29,74 ευρώ. Την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του σε Steam, ό,τι σχετίζεται με το Gungrave VR θα πωλείται με έκπτωση 15%.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*